Op zaterdag 10 december 2022 wordt in het Dorpshuis in Valkenburg het KanJam NK gehouden. Op initiatief van Jeroen Zwaan en Peter de Vries, leerkrachten van de CBS De Burcht, komt dit spektakel naar Valkenburg en kun je meedoen aan een heus NK. Het is een spel dat inmiddels een ware hit is binnen scholen, sportbedrijven en recreatieparken.

Wat is KanJam?
KanJam is een interactief frisbee spel dat van Amerika naar Nederland is overgewaaid. Het team bestaat uit twee spelers: de ene speler moet de frisbee in een soort ton (“Kan”) proberen te werpen en de ander speler moet de frisbee in de ton dunken (“Jam”). Simpel? Misschien, maar de puntentelling, de afstand en vaardigheid maken het net even spannender dan het lijkt en daardoor ook leuk om te doen!

Wil je alvast een voorproefje? Klik dan op deze link: https://youtu.be/fwkvyeLCphM

Aanmelden
Heb je zin om mee te doen? Meld je dan aan via dit e-mailadres: NK_kanjam@hotmail.com of via whatsapp: 0622890995.

Het Dorpshuis, Kerkweg 3 in Valkenburg is dus op zaterdag 10 december dé arena waar je moet zijn om kans te maken om NK’er KanJam te worden.  En als je tussen de 10 en 99 jaar bent, ben je van harte welkom tussen 13.00 – 23.00 uur.

Luister hier naar het interview met de heren Jeroen Zwaan en Peter de Vries, leerkrachten van de CBS De Burcht, in Katwijk NU op dinsdag 18 oktober. https://www.rtvkatwijk.nl/podcast-doe-mee-met-het-kanjam-nk-2022-winter-in-valkenburg/Boost your sales? Start reselling KANJAM!

Interested in our unique products? Be the first to know. Sign up for our newsletter.